Femke Verschueren

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Beginjaren

In 2011 won ze de nationale preselectie van Junior Eurosong met Een Kusje Meer. Ze vertegenwoordigde België op het Junior Songfestival in Armenië. Zo begon het muzikale verhaal van Femke Verschueren.
Femke stond samen met haar 2 zussen Anke en Ymke de zomers die volgden op het podium van elk kidsfestival als Femke & The Big Sisters. Later is dit omgedoopt tot Sisters Only met Patrick Renier als drijvende kracht en producer. Tot op heden treden de 3 zussen nog steeds op als Enchanté.

Op 14-jarige leeftijd ging jonge Femke zelf aan de piano zitten om nummers te schrijven en daar zit ze nog steeds. Met rake Nederlandstalige teksten zingt ze over het leven als jonge vrouw in een waanzinnig drukke, snel veranderende en soms erg donkere wereld. In 2016 bracht Femke haar eerste 2 thematische en zelfgeschreven nummers uit. Vrij en Ik wacht in een arrangement en productie van Michel Bisceglia.

Acteren

Als actrice was ze te zien in onder andere de telenovelle Lisa waar ze van 2020 tot 2023 de rol van Elke vertolkte. In oktober 2022 maakte ze haar musicaldebuut als hoofdrol Jax in Kamp Delta, waar haar liefde voor muziek en acteren nogmaals werd bevestigd.

De frivoliteit en eigenheid van Femke kwam in het vizier van Studio 100. Ze werd uitgenodigd voor een casting voor de spektakelmusical Red Star Line. Haar droom kwam uit: de hoofdrol als Marie werd haar toebedeeld.

Muziek

Haar single Nacht kwam uit op 2 december 2022 en was het startschot van veel meer muziek. Het nummer 7 op 7 volgde in april 2023. Deze werd gereleased op de eerste Dag tegen Faalangst, die Femke in het leven riep. Samen stonden deze nummers meer dan 40 weken in de Vlaamse Ultratop met een top 10 quotering. Met al meer dan 450.000 streams op Spotify is Femke niet te stoppen om nog meer muziek de wereld in te sturen.

Eind oktober 2023 vond ze nog de tijd om Marionet uit te brengen.
Opnieuw werkte ze, net zoals met Nacht en 7 op 7, hiervoor samen met het Nederlandse duo James Burki & Willem van Dijk. Ook dit nummer stond ruim 16 weken in de Vlaamse Ultra Top 30 met als hoogste quotering plaats 7.

Wil je Femke live aan het werk zien en boeken voor jouw festival of event? Vanaf maart 2024 zal Femke de Vlaamse podia in vuur en vlam zetten.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

  Prijs: Op aanvraag

  • Femke intiem/akoestisch
  • Femke LIVE

Video's / Fotogalerij

Link after movie showcase 24/2

Aftermovie eerste showcase 24/02/24 Kavka Zappa - Femke Verschueren

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons