Categorie:

Fourplay

Fourplay is een akoestische coverband die bestaat uit 4 ervaren leden. Ze brengen akoestische versies van zowel oude als nieuwe hits. Denk maar aan: ‘Message in a Bottle’, ‘Sweet Dreams’, ‘My Girl’, ‘Budapest’ en ‘I’m yours’. Er kunnen verzoeknummers aangevraagd worden die tijdens een pauze worden ingestudeerd of je kan de verzoeknummers ook op voorhand doorgeven. Zelfs een half uur bluesnummers brengen is geen enkel probleem voor deze mannen. Hun meerstemmige zang wordt perfect ondersteund met keyboards, akoestische gitaar en bas, ukelele en occasionele percussie-instrumenten.

Fourplay is uitermate geschikt om recepties, tuinfeesten en vernissages muzikaal op te luisteren vanwege het lage volume. Toch horen ze even goed op een groter podium thuis.

Ze beschikken over een eigen klankinstallatie, geschikt voor zalen tot 300 man.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Fourplay - Demo

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons