Francois Van den Broeck

Offerte voor deze artiest

Categorie: , , ,

Francois Van den Broeck is al vele jaren actief als crooner. Het repertoire van Frank Sinatra, Tony Benett, Michael Bublé, … maar ook bijvoorbeeld Louis Neefs is de vijver waarin Francois zich het beste voelt. Zijn warme stem, stijlvolle look en zijn charmes, zijn de ingrediënten om dit genre te brengen. 

Eind 2018 nam hij deel aan The Voice Senior op VTM. Tijdens deze talentenjacht konden 60-plussers laten zien wat ze waard zijn. Francois kwam in het team van Natalia terecht en stootte al snel door naar de finale. Hij eindigde in de top 4 waar hij het opnam tegen Lou, John Leo en Rita. John Leo ging met de overwinning naar huis, maar Francois was dankbaar voor dit avontuur en zijn carrière kreeg een stevige boost. Hij is ondertussen een veelgevraagde artiest voor talrijke events: bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubilarissen, maar ook senioren namiddagen en vele anderen. 

Deze doorwinterde artiest is in diverse formules te boeken; in duo met pianist, een kwartet of met full band! Samen met zijn professionele muzikanten brengen zij een repertoire om ‘U’ tegen te zeggen. Geschikt voor elk event.

 

Bekijk hier een fragment van zijn deelname aan The Voice Senior.

 

Deze artiest boeken doe je exclusief bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons