Categorie:

Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria…
Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warme oorden.

Frank is, zoals wellicht bekend, al meer dan 20 jaar een absolute topartiest die al te zien was op vele concerten en optredens door heel Europa.
Hij jongleert in 5 talen met alle muziekgenres (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans). Een gave die weinigen zijn gegeven.
Aanvankelijk wordt hij vaak vergeleken met zijn vriend en mentor, Julio Iglesias, maar hij is al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol.
De vele enthousiaste en internationale reacties op Frank’s optredens zijn een bewijs dat zijn muziek een universele taal is!

Deze prachtige artiest heeft alles om u een onvergetelijk evenement te bezorgen : de uitstraling, de looks en een magische stem die u doet wegdromen.

Facebooktwittermail

Tags: , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Frank Galan - Taka Takata (TVL)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons