Freddy en de Hartenbrekers

Offerte voor deze band

Categorie: ,

Freddy en de Hartenbrekers is een coverband die zich muzikaal en visueel in het repertoire van schlagers en foute muziek gespecialiseerd heeft.

Schlagerparades en -festivals doorheen het land bewijzen nu al enkele jaren dat Nederlandstalige liedjes niet noodzakelijk bedoeld zijn voor een ouder publiek. Denk maar aan de vele studentenbals en het succes van de Foute Muziek.

Deze jongens lijken zo uit de jaren zeventig te komen. Ze brengen het repertoire met een overtuigingskracht die blijft nazinderen. Via hun alterego zijn het stuk voor stuk personages uit de tijd van menig kermisbal.

Wat ze brengen? Nederlandstalige smartlappen als ‘Een vrijgezel’, ‘Rozen voor Sandra’, ‘Huilen is voor jou te laat’, ‘De laatste dans’, ‘Ik spring uit een vliegmachien’, ‘Zo mooi, zo blond en zo alleen’, ‘Geen wonder dat ik ween’, …

Elk optreden is een UNIEK feest. Freddy – en de overige hartenbrekers – spelen met passie, hart en ziel voor het publiek, dat ze graag actief bij hun optreden betrekken. Want meezingen is nog leuker, toch! In het landschap van coverbands, die met hippe rock- en dansmuziek het publiek proberen te entertainen, schittert deze band in eenvoud. Een negentig minuten durende ontsnapping aan de ernst van het leven.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons