Categorie: ,

Begin 2012 begint de Nederlandstalige band Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de muziekwereld veroveren. Swingende popnummers, stevige rockers en bloedmooie emotionele ballades wisselen elkaar tijdens de swingende optredens van de 6-koppige band voortdurend af. Frontzanger Stef Willems en zangeres Elien vormen een uitstekend duo die weten hoe ze een publiek moeten entertainen! In 2017 komt na 5 jaar het titelloze debuutalbum uit.

5 jaar, meer dan 100 stomende optredens en 11 dikke radiohits staan er momenteel op het palmares van de groep rond frontman Stef Willems.
Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop mee zijn schouders onder de band. Het resultaat is een titelloos album dat begin 2017 met lovende kritiek onthaald wordt.

De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is inmiddels uitgegroeid tot een instant klassieker en wordt door de luisteraars van Radio2 twee jaar op rij in de ‘Vlaamse Top 100 aller tijden’ gestemd. De single ‘Sterren Zien’ die begin 2017 verschijnt, draait maanden mee in de hoogste regionen van de Vlaamse Ultratop. Met hun originele videoclips verrast Frimout keer op keer en halen ze vlot de media.

Frimout is bovenal een uitstekende 6-koppige liveband. Hun felgesmaakte live-shows bezorgen de band een live-reputatie om u tegen te zeggen. Zo speelt de band onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, twee maal op de Gentse Feesten en stadsfestivals en parkfeesten allerhande doorheen het land.

Elk optreden wordt vol overgave aangepakt en Frimout weet met zijn unieke mix van eigen popnummers en perfect uitgekiende covers hun publiek een geweldige avond te bezorgen. Zanger Stef Willems draaft energiek over het podium en vindt pas rust als ook de mensen op de laatste rij voor de bijl zijn gegaan.

Dansen en meezingen is verplicht tijdens een Frimoutoptreden! En net zoals destijds in de Atlantis Spaceshuttle van Dirk Frimout is daar geen protocol voor nodig. Frimout is vastbesloten om de Nederlandstalige popwereld verder te bestoken met frisse, aanstekelijke songs. Dat is een belofte!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

  Prijs (Excl. BTW, PA en hospitality):

  • Live: 1750 EUR

Video's / Fotogalerij

Frimout - Sterren Zien

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons