Grungblavers

Offerte voor deze band

Categorie: ,

Grungblavers

De Grungblavers zijn 9 Antwaarpse vrienden boven de 48. Ze hebben elkaar gevonden door en voor de muziek. Met liekes te zingen uit volle borst. Liekes waarin ze geloven. En geloof me, ze geloven niet allemaal hetzelfde.

Grungblavers bestaat uit Guillaume Van der Stighelen, Ludovic Nyamabo, Paul “Boogie Boy” Ambach, Gène Bervoets, Jean Bosco Safari, Luc Caals, Erik Goossens, Dirk Cassiers en Marc Fransen.

Ze zingen liekes van Sinatra tot Stevie Wonder en Michael Jackson. Liekes die eeuwig jong blijven. Liekes die we nog elke dag uit volle borst meezingen met de radio in één of andere file. Maar die je nu voor het eerst echt gaat verstaan. En wette wat het allemaal nog straffer maakt. Dat het zingen geen doel op zich is, maar het bindmiddel dat hen bijeenbrengt. Ze repeteren niet gere en niet veel. Genen tijd of geen goesting. Maar als ze vlak voor een optreden trillend van spanning achter den doek klaar staan en ze doen hun ceremonieke… dan staan ze in een rondeke en geven ze de Grungblaver die voor hun staat een schouderklopke en krijgen er ééntje van ne Grungblaver die achter hun staat.

Dan staan ze daar als 9 klein jongens in een kring schouderklopkes te geven en te krijgen.

Daar gaat het om.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons