Categorie:

De Heverband

Entertainment, mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel!), zijn enkele troeven van de Heverband! Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent, veeleer als een muzikaal entertainer met als doel voor ogen: zijn publiek vermaken.

“The Black and White Sisters”. Maureen & Lien, de vaste orkestzangeressen, zorgen op een eigentijdse en onnavolgbare wijze voor de vocale invulling: dé hits vanaf de jaren 60 tot vandaag.

The Band

De Heverband vierde haar 30-jarig bestaan in 2013. Ondertussen heeft dit groot showorkest het feest van niet minder dan 1.000 tevreden organisatoren mogen opvrolijken. Meer dan 350 artiesten werden begeleid. Onder andere Paul Young, Umberto Tozzi, Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, The Three Degrees,Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Jocelyn Brown, René Froger, …

De bibliotheek met meer dan 2.500 arrangementen (geschreven door orkestleider Jan Ceulemans) is dan ook van onschatbare waarde. Ze staat gratis en onbeperkt ter beschikking van onze klanten. Uniek? … UNIEK !!!

 • Heverband Groot Showorkest (20 muzikanten)
 • Heverband Symfonic (aangevuld met 10 strijkers)

Beide formules kunnen worden aangevuld met nationale of internationale artiesten naar keuze.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Tarieven

  Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons