Categorie: , , ,

Geestig goochelen en jongleren met heerlijk Turks ijs! Dat is IJsco Ali! Optredens waar oud en jong zich letterlijk de vingers bij aflikken. De artiest presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren.

Voordat Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die grote hilariteit opwekt. Als het exquise ijs wordt uitgedeeld, gaat hij onverstoorbaar verder: ‘U had juist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg!’ Tja, hij is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic!

Deze show is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen: Bedrijfsfeesten, seminaries, beurzen, braderieën en andere evenementen. Overal leidt een optreden van deze goochelende ijscoman tot lachen, gieren, brullen.

Wist u dat IJsco Ali al meer dan 1 000 000 views had op YouTube en dat hij zelfs de Koning van Nederland al mocht bedienen?

 

IJsco Ali: dat pakt altijd verfrissend goed uit!

IJsco Ali is voor België exclusief te boeken bij Make My Day! 
Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

IJsco Ali

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons