Categorie:

Ivann werd geboren op 16 juni 1981. Reeds op jonge leeftijd werd de basis van zijn muzikaliteit gelegd. Hij werd al snel opgemerkt binnen de muziekwereld waardoor er samenwerkingsverbanden kwamen, zowel in binnen- als buitenland. Hij zong verschillende singles en reclamespots in en kreeg meer stemvastheid en ervaring als backing vocal voor tal van nationale- en internationale artiesten.

Kortom … Ivann staat er ! Dit werd ook duidelijk tijdens zijn deelname aan X-Factor in 2005.Hier eindigde hij op een welverdiende 3de plaats. Door zijn deelname hieraan, kreeg hij steeds meer naambekendheid. Hij luisterde tal van bedrijfs- en privéfeesten op, trad op met verschillende bands en verzorgde de zang bij het VTM-programma ‘Sterren op de dansvloer’. Hij verdiende een Aantwaarpse Award voor “Aanstormend Talent” en zong in april 2007 zijn intieme concert “Ivann Sings Songs From The Heart”. Regisseur en komiek “Jan Van Dyke” vond in hem de geknipte persoon om zijn zomerrevue in het “Witte Paard” te Blankenberge te verrijken. Hier stond Ivann reeds 2 zomers na mekaar, succesvol op de planken !

Reeds jarenlang brengt Ivann een allround repertoire bestaande uit Engelstalige Pop, Soul, Crooner & Evergreens.
Ivann is een performer en rasartiest in hart en nieren!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Ivann - Magneet (Anne's Café)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons