Categorie:

Jo Lemaire begon haar carrière in de New Wave periode, eind jaren ’70. Ze experimenteerde met verschillende muziekstijlen. Pop, rock en chanson.

“Als kind al werd ik betoverd door de muziek. Mijn moeder was een grote fan van Edith Piaf,” aldus Jo Lemaire. En dus besloot ze op haar twaalfde om zangeres te worden.

Jo Lemaire behaalde goud met haar albums Concorde en Duelle. In Québec wordt haar Hommage aan Piaf de hemel ingeprezen. Ook Brel Blues is een succesverhaal. En haar symfonische uitvoeringen met dirigent Dirk Brossé zijn voor herhaling vatbaar.

Jo staat intussen meer dan 30 jaar op het podium. Ze heeft een zeer uitgebreid repertoire en een stem die mensen ontroert, diep en vurig.

Zoekt u een stijlvolle zangeres die zingt in het Engels, Nederlands, Frans en in het Latijn? Of wil u een combinatie van pop, rock en chanson? Jo Lemaire is veelzijdig en stelt samen met u het programma op (indien gewenst). Zo kan u kiezen voor een thema avond op maat van uw bedrijf en uw concept.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons