Kapitein Winokio

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Kapitein Winokio

In 2004 mat Winok Seresia, toen nog drummer bij Belgian Afro Beat Association en Wawadadakwa, zichzelf een vers gesteven matrozenpak en een pseudoniem aan: voortaan zou hij als Kapitein Winokio de zeven zeeën bevaren en de containerschepen met platte kindercommercie enteren.

Zijn eerste wapenfeit heette ‘Kapitein Winokio zag 1 beer’, een ode aan het kinderlied waarvoor Vlaamse rockers en acteurs de kinderliedjes uit hun jeugd naar hartenlust mochten overbrengen.

Er volgden nog 3 Beren cd’s, honderden optredens, een stapel kinderboeken en de Kapitein trommelde ondertussen ook een eigen oeuvre bij elkaar op de cd’s Kapitein Winokio is Beestig, Radio Winokio en Kapitein Winokio is van de Wereld.

De 4 seizoenen

Kapitein Winokio zingt het hele jaar rond.

Beleef een volledig jaar in één uur: vallende sneeuw, stralende zon, bloeiende bloemen en kale takken wisselen elkaar moeiteloos af. Geniet van de gezelligheid van een haardvuur, de romantiek van een picknick en de euforie van een zonovergoten dag. Voel hoe de klankkleur van de muziek verandert op het ritme van de seizoenen.

Zomerconcerwt — De groentjes van Kapitein Winokio

Kapitein Winokio zingt de gezondste liedjes ter wereld! Zonder suiker, toch zoet. Uiterst voedzaam en heerlijk melodieus.

Kom mee geniet van blije preien, pompoenenzoenen, de rokken van artisjokken en de aria van rucola, zorgvuldig gemixt met de lekkerste muzieknoten.

Kinderen weten waarom!

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs en mogelijkhedenop aanvraag

Video's / Fotogalerij

Kapitein Winokio - Het papalied

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons