Categorie:

Knappe Koppen

Unplugged en eerlijk gespeelde muziek vanaf het podium of lekker ontspannen tussen het publiek. Volledig akoestisch en draadloos versterkt met kleine of grote geluidsset. Knappe koppen zijn zelfs, indien gewenst volledig mobiel op uw beurs of markt.

Verrassend aanwezig, met een grappige knipoog, uitdagend of discreet op de achtergrond! Meezingers en ambiance of rondtrekkend op uw kermis, beurs of avondmarkt. Knappe Koppen zijn multi-functioneel!

Alle stijlen! Voor elk wat wils, van Urbanus via Beatles over Daft punk naar Pharrel Williams… roept U maar: verzoeknummers zijn onze specialiteit. Ook aan de kinderen wordt gedacht, voor hen hebben we leuke kinderliedjes. Ook volledig aanpasbaar aan Uw feestthema, kleding en repertoire kan worden aangepast. Zo worden de Knappe Koppen in een handomdraai veranderd in een swingende keukenbrigade, of hadden jullie graag een liedje speciaal op maat gemaakt?

Diverse instrumenten gaan van hand tot hand en worden wisselend door de verschillende Knappe Koppen bespeeld. Zo passeren diverse gitaren, bas en contrabas, accordeon, cajon en verschillende kleine instrumenten de revue. De zang wordt door knappe stemmen meerstemmig gebracht.

Knappe Koppen zijn iets meer dan een bandje, ze zijn eigenlijk een knappe belevenis,waar u en uw gasten nog lang over gaan napraten

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Knappe Koppen - I Follow Rivers

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons