Categorie:

Laura Tesoro zingt, danst , acteert … Ze groeide zowat op in de coulissen van theaters dus is een podium haar niet vreemd. Zo speelde ze in de musical Annie de hoofdrol aan de zijde van Marijn Devalck. Ze speelde een gastrol in Witse maar we kennen haar vooral als Charlotte uit de VTM soap Familie.

Later evolueerde ze van musical naar pop. Ze nam deel aan “KetnetPOP 2010” en “The Voice van Vlaanderen 2014”, waar ze op een tweede plaats eindigde.

In de zomer zette ze toch een punt achter haar rol als Charlotte om zich meer te kunnen toespitsen op haar muzikale carrière.

Op 19 augustus 2014– op haar 18de verjaardag – kwam haar eerste single ‘Outta Here’ uit en deze werd grijs gedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders.

In 2016 nam Laura Tesoro deel aan Eurovisie Songfestival en strandde ze op een mooie 10de plaats. Na dit groot avontuur mocht ze een hele zomer touren doorheen Vlaanderen. Met haar eigen hits en enkele hedendaagse funky/pop klassiekers, brengt ze jullie publiek 100% zeker aan het dansen.

In 2019 bracht Laura haar debuutalbum ‘Limits’ uit. Met dat album ging ze op clubtour doorheen Vlaanderen. Dat deed ze opnieuw in 2023 nadat ze verschillende nieuwe singles had uitgebracht zoals ‘Not Easy’ en ‘These Nights‘, een samenwerking met OSKI.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

  Prijs (Excl. BTW en PA):

  • Laura Tesoro met liveband (1 x 75′): prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Laura Tesoro - Not Easy

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons