Categorie: , ,

Les Types ontstond in 1980, min of meer toevallig samengebracht om ‘n theaterstuk te begeleiden, maar omdat ze ook nog ‘s vier vrolijke vrienden zijn, die flexibiliteit hoog in ‘t vaandel dragen speelden ze al snel in de inkomhal tijdens de pauze, na ‘t toneelstuk, tot de bar, of onze ogen toegingen.

Van meet af aan werden ze gevraagd voor huwelijken, diners, communiefeesten en braderijen, in kelders en kastelen, in gevangenissen en kerken en zelfs op boten, bussen en vliegtuigen. Boodschap: muziek zo dicht mogelijk bij het publiek brengen, door akoestisch en mobiel te werken. Les Types hebben de reputatie om de gemeenten in binnen- en buitenland geregeld tot euforische stemmingen te brengen, zodat men zich vol liefde kan overgeven aan de Joodse, Italiaanse, Russische volksmuziek, Franse en Vlaamse musettes en walsen, Old time Jazz en blues, covers en smartlappen, kortom alle ingrediënten om van ‘t leven ‘LEVEN’ te maken.

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons