Categorie:

De hits van Lisa Del Bo (‘Liefde is een kaartspel’, ’Vlinder ’, ’Hemelhoog ’, ‘Dicht bij jou’ en ‘Stilte na de storm’) zijn liedjes met wat meer pit waarvan je zou zeggen, dit is niet voor senioren… maar niets is minder waar! Als Lisa één van deze nummers niet zingt dan krijgt ze daar geheid reactie op, zonder twijfel!

Met haar albums Best of the 40’s, 50’s, 60’s en ‘Dansen, Plezier voor twee’ heeft ze het ideale repertoire waarmee ze senioren als het ware een tweede jeugd doet beleven. Lisa weet als geen ander die klassiekers uit lang vervlogen tijden te combineren met haar nieuwe repertoire. Want op haar laatste album ‘Helemaal Lisa‘ verloochent zij haar ouder publiek niet, in tegendeel!

Mensen fleuren weer op als Lisa dan even de zaal ingaat om hun laten mee te zingen op de tonen van ‘De Clochard’ en dan doen die ’Flemish Bastards’ mee met alles wat ze hebben.

Na het succes van ‘Een nieuwe dag‘ (Halleluja) brengt Lisa Del Bo de tweede single uit van haar nieuwste album Jokers & Pokers. Een album waarop Lisa háár Jokers & Pokers brengt… liedjes die zij altijd eens graag gezongen had. Dit is er eentje dat niet mocht ontbreken op dit album… en de titel kon niet beter passen in het verhaal van Jokers & Pokers: ‘Vier azen op een rij’. Jaja, een heuse poker legt ze hier op tafel met deze Nederlandstalige versie van de prachtige Scabs-song: Four aces in a row.

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons