Lou Roman Band

Offerte voor deze band

Categorie:

Lou Roman Band

De Lou Roman Band is een entertainmentbegrip uit Brasschaat, in de Benelux en ver daarbuiten. Reeds jarenlang brengen deze topmuzikanten de juiste sfeer op elk evenement. Met hun allround repertoire maken zij van elk optreden een echt feest.

Topavond verzekerd

Voor grotere concerten of begeleiding van internationale artiesten kunt u ook kiezen voor “The Golden memories Orchestra”. Dit 22-koppig orkest met strijkers, uitgebreide blazerssectie en backing vocals brengt een zeer gevarieerd programma van Strauss tot Barry White, en van André Rieu tot de grootste discohits. Voeg hierbij nog een professioneel geluid en een belichting op hoog niveau, en een topavond is verzekerd.

Ook voor huwelijksmissen

Tevens kan u ook bij ons terecht voor de begeleiding van huwelijksmissen met een kleinere bezetting.
Laat uw feest onze zorg zijn!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Lou Roman Band en Paul Michiels - Eloise

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons