Maartje Van Neygen

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Maartje Van Neygen groeide op in een huis vol muziek en kunst. Van jongs af aan charmeerde ze het publiek tijdens de kerstconcerten van haar ouders, Erik en Sanne en ze zong mee op verschillende van hun singles.

2013 stond helemaal in het teken van haar debuutalbum ‘Eerste dauw’, dat werd uitgebracht op Maartjes achttiende verjaardag. Het album werd meteen heel positief onthaald. Er volgden mooie videoclips, veel airplay en goede noteringen in Ultratop.

Ze maakte ook een overtuigend live tv-debuut in ‘Sing that song’ en had een nominatie te pakken voor Radio 2 Zomerhit in de categorie ‘Beste doorbraak’, alsook voor de Story Awards in de categorieën ‘Leukste nieuwe BV’, ‘Favoriete zangeres’ en ‘Babe van het jaar 2014’.

Sinds de zomer van 2013 geeft Maartje eigen optredens en vanaf december 2014 werden er een aantal live concerten gepland met mama Sanne in akoestische bezetting.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Maartje Van Neygen met Erik en Sanne - Ik Kom Er Wel Doorheen (Pop Up Live, één)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons