Mathieu & Guillaume

Offerte voor dit duo

Categorie:

Mathieu & Guillaume Engels zijn twee broers uit Antwerpen. Ze brengen kleinkunst, Nederlands- en Franstalige pop tot moderne chanson. Hun twee stemmen, gitaar en mondharmonica geven de broers een eigen herkenbare sound.

In 2006 overtuigt Mathieu zijn broer Guillaume om samen te zingen en starten ze een nieuw muzikaal project samen met enkele muzikanten. Enkele jaren later worden de broers opgemerkt na hun deelname aan X-Factor en gaan ze verder als Mathieu & Guillaume.

In 2010 komt het debuutalbum ‘Kleinste Sterren’ uit. Daarna staan ze op grote en kleine podia in Vlaanderen en Nederland met een eerste theatertour ‘Rauw en Teder’. In 2013 zijn ze wekelijks te zien op televisie met hun rubriek Het Laatste Woord in het programma Iedereen Beroemd. In 2014 volgt het tweede album ‘Goldmund‘, waarmee ze opnieuw toeren langs culturele centra. Vandaag werken ze aan een nieuw album en theaterprogramma ‘Als ik van u was‘. Ondertussen kan je hen elke zaterdagochtend horen tussen 8 en 10u bij De Weekwatchers op Radio 2.

Mathieu & Guillaume zijn troubabroers. Ze komen overal graag en nog het liefst daar waar ze hen het minst verwachten.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Mathieu & Guillaume - Waarom (Eregalerij 2016 Radio 2)

 

Dit duo boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons