Categorie:

Sinds zijn debuutalbum “The Bigger Picture” uit 2006 groeide de Leuvense singer-songwriter Milow uit tot één van de populairste Europese artiesten. Hij verkoopt vlotjes de grootste zalen uit, verzamelde al talloze platina en gouden albums en won maar liefst 12 MIA’s. Met topsingles als “You Don’t Know”, “Ayo Technology”, “You And Me (In My Pocket)” en “Little In The Middle” scoort hij grote Europese radiohits en toert hij tot in Amerika.

Op zijn jongste album “Modern Heart” gooit hij het roer om en vaart hij muzikaal een gloednieuwe richting uit. Hij mengt elektronische klanken, alternatieve R&B en een moderne hiphop-productie door zijn akoestische demo’s. Het resultaat is zijn meest avontuurlijke album totnogtoe. De frisse energieke sound is opnieuw een instant succes: op amper 4 maanden staat de teller voor eerste single “Howling At The Moon” al op meer dan 25 miljoen streams. Tijdens zijn tournee doorkruist Milow samen met zijn groep topmuzikanten heel Europa.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Milow - No No No (Live in Brussels)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons