Mother Mercury (Queen Tribute)

Offerte voor deze band

Categorie: ,

Mother Mercury (Queen Tribute) brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: QUEEN!

 

Geen carnaval met pruiken en valse snorren, maar des te meer aandacht voor de sound en energie van die legendarische Queen-liveshows. Mother Mercury (Queen Tribute) heeft alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen. Met Mother Mercury geniet het publiek van de songs en is het feest als nooit tevoren.

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de beste showman die er ooit geweest is. Mother Mercury zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer! Are you ready, Freddie?!

 

Mother Mercury bestaat uit vijf echte rasmuzikanten. De front wordt verzorgd door Sonny Vande Putte, een 30-jarige zanger/entertainer en vocal coach. Pop, rock, jazz, barbershop, metal, … zijn de stijlen waarin Sonny zich specialiseert. Hij treedt met een tiental diverse projecten op in België maar ook in Nederland. Momenteel is hij ook de stem achter het themesong van Vlaanderens meest bekeken soap ‘Thuis’.

 

Deze artiest boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Mother Mercury - Teaser 2023

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons