Niels Destadsbader

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Moeten we Niels Destadsbader nog voorstellen?

Singles ‘Hey Pa’, ‘Vandaag’ en ‘Speeltijd’ konden alvast rekenen op heel wat airplay op de Radio’s. Zijn debuutalbum ‘Speeltijd’ haalde slechts twee maanden na de release platina (meer dan 20000 verkochte stuks!). En dit was nog maar het begin. Zijn album ’30’ werd al ruim 60 000 keer verkocht en met de singles ‘Verover mij’, ‘Skwon Meiske’ en ‘Mee naar boven’, kaapte Niels drie jaar op rij de Zomerhit van Radio 2 weg. De ‘Gloria’-zanger nam zes Music Industry Awards mee naar huis én vulde de afgelopen jaren enkele keren het Sportpaleis. Ook nam hij reeds deel aan de 5de editie van Liefde Voor Muziek op VTM samen met artiesten zoals Coco Jr., K’s Choice, Jasper Steverlinck, Helmut Lotti etc.

Niels Destadsbader is ook een uitstekend presentator. ‘Is er wifi in Tahiti?’, ‘Ligt er flan op de Mont Blanc?’ en ‘De Wensboom’ zijn druk bekeken programma’s. Dit smaakte naar meer en zo werd hij één van de vaste gezichten van VTM.

Eind 2019 ziet zijn nieuwe plaat ‘Boven De Wolken’ het levenslicht en laat Niels het Sportpaleis geen twee, maar drie keer op z’n grondvesten daveren.

 

Niels Destadsbader boek je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijzen Niels met liveband en presentatie: op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons