Niels Destadsbader

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Moeten we Niels Destadsbader nog voorstellen?

Singles ‘Hey Pa’, ‘Vandaag’ en ‘Speeltijd’ konden alvast rekenen op heel wat airplay. Zijn debuutalbum ‘Speeltijd’ haalde slechts twee maanden na de release platina (meer dan 20000 verkochte stuks!) én hij sleepte tevens een MIA in de wacht, naast een aantal andere bekroningen.

Niels Destadsbader is ook een uitstekend presentator. ‘Is er wifi in Tahiti?’, ‘Ligt er flan op de Mont Blanc?’ en ‘De Wensboom’ zijn druk bekeken programma’s en in ‘The Band’ op VTM ging hij op zoek naar een nieuwe boysband.

Enkele weken geleden gaf hij tevens de aftrap van z’n nieuwe theatertour ‘Niels Destadsbader klapt uit de biecht’.

Ook in 2017 zet Niels Destadsbader feesttenten, festivals en bedrijfsevenementen op zijn kop. Samen met zijn fantastische liveband brengt hij nummers uit ’Speeltijd’, aangevuld met enkele verrassende covers.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Niels Destadsbader - Speeltijd (MNM)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons