Night ’n Gale

Offerte voor dit duo

Categorie: , ,

Night ’n Gale

Night ‘n Gale is een popduo bestaande uit Goele De Raedt & Marianne Carlier.

Dit duo brengt een repertoire van musical tot pop, zoals “Pokerface” van Lady Gaga en “Umbrella” van Rihanna, maar dit alles in een geheel eigen versie.

U hebt de keuze tussen een duo met pianist die perfect inzetbaar is voor uw event als achtergrond, alsook uit een volledige fullband gedragen door deze twee diva’s!

Hun demo-cd “On The Road” is ook te koop op i-Tunes.

Goele De Raedt is een Vlaamse musicalactrice. Ze speelde mee in Romeo & Julia, Mamma Mia, Dracula, Beauty & The Beast, Daens, Dans der Vampieren,.. Ze won in 2004 ook de Vlaamse musicalprijs voor aanstormend talent en in 2006 voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Beauty & the Beast. Misschien ken je haar ook als Vanessa van de Schonen Hoek in de Dash-reclames!

Marianne Carlier studeerde muziek, drama en dans aan het Lemmensinstituut te Leuven. Daarna verbleef ze nog enkele jaren in Antwerpen waar ze jazz-zang & pianolessen volgde in de Jazzstudio.
Naast haar grote passie voor muziek houdt Marianne enorm van acteren & dansen. Ze schrijft haar eigen nummers waarvan enkele geselecteerd werden voor “Schrijf er maar één” op Radio 2.
Marianne speelde de wulpse Bernadette in de musical Domino die in maart 2012 in première ging in de Antwerpse Stadsschouwburg.
Momenteel is ze als vaste actrice verbonden aan het Antwerpse theatergezelschap Theater Aan de Stroom en speelt ze mee in het Educatief Theater. Daarnaast is ze ook danseres bij The Retronettes die deze zomer op het podium stonden op de Gentse Feesten, Beleuvenissen, Rock Werchter en Tomorrowland. Je zag haar ook al opduiken in tv-series zoals “Connie & Clyde” (VTM), “Albert II” (Eén) en “Familie” (VTM).

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Dit duo boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons