Categorie: , ,

Pasta Cantando = MUZIKAAL VERRASSINGSDINER

U en uw gasten worden welkom geheten in het restaurant van een Italiaanse familie. Het bedienend personeel van deze familie is als volgt samengesteld: tussen de echte obers worden enkele zangers geplaatst die het “lichtere” opdienwerk voor hun rekening nemen. Terwijl de bediening schijnbaar gewoon verloopt, stopt plots één van de “zanger-kelners” en begint te zingen: opera, Italiaans levenslied, a capel-la, … Dit heeft natuurlijk een enorm verrassingseffect.

Een pianist is gedurende heel het diner aanwezig en zorgt voor mooie, stijlvolle achtergrondmuziek. Hij begeleidt ook de “zanger-kelners”.

Een zeer stijlvolle en unieke ervaring voor uw gasten.

Dit concept is aanpasbaar aan uw wensen en muziekvoordeuren of aan een bepaald thema zoals jaren 60′, Franse Chansons, musicalnummers, …..

 

 

Spreekt dit concept je aan maar wil je liever een pop repertoire? Dan presenteren wij u graag COVERS ON A PLATE! Jouw gasten ervaren dezelfde verrassing maar met een pop repertoire, 1 pianist en vijf zangers!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze animatie boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons