Peter Van de Veire

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

Peter Van de Veire voorstellen in een notendop is haast onmogelijk. Peter is een bezige bij en een allround talent. Hij is een moderator, presentator, radio-genie en DJ. Daarnaast is hij ook vader van vier kinderen.

Voor Peter begon zijn carrière bij StuBru. Daar presenteerde hij op zondagochtend ‘De Afrekening’. Tot augustus 2008 zou hij het gezicht zijn van deze alternatieve jongerenzender. Hij lanceerde samen met VRT in januari 2009 een nieuw radiomerk MNM. Deze zender is momenteel hot bij jongeren. Peter presenteert hier dagelijks ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow‘ met sidekicks Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave. Via deze show lanceerde hij ondermeer ook twee hitsingles: ‘Dans DJ Dans’ en ‘We Springen Rond’. Deze singles zetten de hele keet op zijn kop! Vorig jaar werd ‘Dans DJ Dans’ zelfs gebombardeerd tot een carnavalshit. Hij en zijn toenmalige sidekick Julie Van den Steen liepen zelfs mee in de stoet.

Ook op televisie ging het Peter voor de wind. Hij presenteerde tal van liveshows en showbizzprogramma’s. Hij werd vaste voice-over voor Eurovisiesongfestival.

Peter Van de Veire is te boeken als presentator/moderator van uw event. Ook als DJ is hij inzetbaar en blaast hij gegarandeerd van elk event, festival, bedrijfsfeest, … het dak af.

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijzen voor presentatie en DJ-set: op aanvraag

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons