Peter Van de Veire

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Peter Van de Veire

Presentator / Moderator

Peter Van de Veire presenteert en modereert uw (bedrijfs)events, productvoorstellingen, feesten, festivals, gespreksavonden etc. Hij overlegt en bereidt samen met u de presentatie voor.

Café Flamand

Peter Van de Veire brengt samen met Miguel Wiels en Niels Destadsbader een ode aan 50 jaar Nederlandstalige hits in Vlaanderen. Een stomend muziekfeest waar jij kan en zal meezingen. Elke Café Flamand is anders omdat er telkens andere artiesten optreden.

Café Flamand is te boeken voor festivals, privé-events en bedrijfsfeesten. En als Koning Albert het écht wil, ook voor Fabiola haar verjaardagsfeestje.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs presentatie op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons