Categorie:

Primrose Trio is een band opgericht door zangeres Silke Mastbooms, pianist Benjamin Jacobs en celliste Trui Amerlinck. Dit trio speelt smaakvolle achtergrondmuziek op alle soorten events. De setlist bestaat uit een mix van eigentijdse songs en klassiekers. Allemaal in eigen versies. De bezetting zang, piano en cello maakt elk event bijzonder. Ze verzorgen uw huwelijksceremonie, bedrijfsfeest, diner, afscheid, tuinfeest en nog veel meer.

 

Silke Mastbooms is reeds van kleins af aan gepassioneerd door muziek. Ze leert op eigen houtje piano spelen en zingt gedurende haar jeugdjaren in een coverband met vrienden. In 2012 werd Silke in het team van Natalia 2de in The Voice van Vlaanderen op VTM. Ze bracht al verschillende singles uit en in 2014 volgde haar eerste album getiteld Rooted But Free. Naast het podium is Silke ook te horen in reclamespots als voice-over of als studiozangeres. Ze werkt ook als backing vocal voor andere artiesten.

 

Pianist Benjamin Jacobs studeerde aan de pop/jazz-afdeling van het conservatorium in Gent. Hij is vaste pianist bij De Vierkante Meter, INE, BTZ, Prince Tributeband en vele anderen. Benjamin speelde ook bij Tom Dice en Milo Meskens en je kon hem al bezig zien bij enkele TV- en radioshows. Naast het podium geeft hij ook pianoles in de academie van Grimbergen. Tevens schreef hij ook al diverse arrangementen voor orkesten én was hij zelfs dirigent van zijn eigen jeugdorkest.

 

Celliste Trui Amerlinck studeerde jazz contrabas aan de conservatoria van Leuven, Amsterdam en Antwerpen. Op dit moment is ze een tweede master aan het volgen voor basgitaar aan de pop-afdeling van KASK conservatorium School of Arts Gent. Trui is de vaste bassist van Tsar B, Ivy Fall, NABOU en vele anderen. Daarnaast heeft ze haar eigen strijkkwartet ‘Another String Kwartet’ waarmee ze reeds Ish Ait Hamou en Tourist LeMC mocht begeleiden. Ze is ook te horen op de 2de plaat van Bazart.

 

Primrose Trio boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons