Categorie:

REGI

De stijl van Regi als DJ is een mix van trance, vocals, house, groove, 2Step en RnB,… Hij laat elk festival, elke club, gewoonweg elke evenement ontploffen. De meest succesvolle dance-producer/DJ uit België maakt van uw evenement met plezier een onvergetelijk groot feest.

REGIMANIA 2017

Na een succesvolle ‘Regi Madness Tour’ is Regi terug met een gloednieuwe show: REGIMANIA! Een spectaculaire DJ set vol specials, verrassingen en met de grootste, recente dance-hits. Met als kers op de taart eventueel nog een special guest appearance! U kan kiezen tussen: Linda Mertens, Michael Schack (drummer van Milk Inc/Netsky) en vele anderen.

Wat mag u verwachten?

Een 80-minuten durende spectaculaire full-show vol effecten, verrassingen en met alle grootste, recente dance-hits. Onlangs vulde Regi met deze show moeiteloos de Lotto Arena.

Vast en zeker weet u dat hij met ‘Regi in The Mix’ alle grote zalen in België en omstreken plat speelde. Hij werkte samen met grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Yves V, Wolfpack en vele andere.

In 2016 veroverde Regi zelfs, naast de allergrootste DJ’s over de hele wereld, een plaatsje op de mainstage van Tomorrowland.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons