Rewind Fast Forward

Offerte voor deze band

Categorie:

Alle goede dingen bestaan uit drie, net zoals RFF vanaf nu.

BIG NEWS, multitalent Gio Kemper (Gekend van Nachtwacht etc). wordt de derde frontman van Rewind Fast Forward naast Steve Kashala en Bram Van Outryve. Resultaat: nóg meer pit en driedubbele energie!

Ze serveren je een onvergetelijke avond, schuimend als een fles Veuve Clicquot en gutsend van de passie. Een belevenis vol positieve vibes en onversneden plezier – daar draait het allemaal rond bij RFF – Rewind Fast Forward.

Ze brengen een cocktail van rauwe energie, fun en hits. Met een playlist die genres overstijgt: van disco, dance en hiphop tot soul, pop en rock. Lachende gezichten en losse heupen van begin tot eind! En net als je denkt dat je geen pap meer kunt zeggen, schakelen ze nog een versnelling hoger en blazen ze je hélemaal omver.

Yep, entertainen zit in hun DNA. Tel daar topmuzikanten bij en je begrijpt al snel waarom het publiek uit hun hand eet.

Een feestje dat zijn gelijke niet kent en nog lang blijft nazinderen.

 

Rewind Fast Forward boek je het beste bij Make My Day!
Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Rewind Fast Forward

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons