Categorie: ,

Coverband Ritm Stix is de ultieme interactieve liveband.

Hun mobiele speelwijze zorgt ervoor dat ze elke uitdaging aan kunnen om tussen het publiek te spelen en hen zo op interactieve manier te betrekken bij het optreden.

Sinds 2016 werken zij ook met verschillende deejay’s samen om je een complete avond te bezorgen.

Met Coverband Ritm Stix haal je een creatieve FEESTBAND in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt. Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s, BEDRIJFSFEESTEN tot TROUWFEESTEN. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu op uw privé party in. Elke gast krijgt zijn favorite tune te horen door de persoonlijke benadering van de coverband.

Wil jij 1,2,3 mobiele podia?

No problem, we take care of your business.

Stix brings the ritm in your private party !

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Ritm Stix - Blurred Lines

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons