Categorie:

Rob de Nijs

Terwijl menig artiest na zijn 70e op zijn lauweren gaat rusten, zijn gitaar opbergt of op zijn minst muzikaal gewoon een stapje terug doet, gaat Rob de Nijs verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie. Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Elk optreden geeft hij zichzelf helemaal met zijn grote hits: Banger hart, Malle Babbe, Zet een kaars voor je raam vannacht, Het Land Van Maas en Waal, Ritme van de regen, Dag zuster Ursula, …

Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang gewonnen. Dat constateerde ook de pers die begin in juni aanwezig was bij het optreden in een volgelopen Lotto Arena te Antwerpen, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag. “Een stomende kroniek van een opmerkelijke carrière” schreef Gazet van Antwerpen. Het Nieuwsblad kopte “70 en nog geen beetje sleet” en wat gezegd van de titel op jongerenplaneet.be “fenomenale Rob de Nijs”… Tijd heeft geen vat gekregen op de zanger en zijn werk, luidt het unanieme oordeel.

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons