Categorie: ,

Rock au Vin

Met Rock au Vin ben je verzekerd van een spetterende show vol ambiance en emotie. Meezingen, dansen, stage diven, … het mag allemaal! Deze band covert, maar is meer dan een gewone coverband. Rock au Vin brengt uw feest op smaak. Amusement op een bedje van muziek met een aantal special acts die niemand onberoerd zal laten.

Rock Au Vin speelde reeds op huwelijksfeesten, festivals, CC’s, wedstrijden, recepties, openingsshows, … alles kan! Speeches, lofredes, groepsdansen, … alles wat u wens wordt moeiteloos in de show geïntegreerd. De professionele muzikanten zijn tot alles in staat!

Met Rock Au Vin krijgt u dus niet alleen een fantastische band voorgeschoteld, maar ook een waaier aan mogelijkheden. Kijk snel hieronder voor de mogelijke formules en de bijhorende prijzen:

 

 • On The Move

Een vintage band met een grote B brengt steengoede tijdloze klassiekers in een eigentijds jasje gebracht met Soul en Passion én mobiel tussen jouw publiek!

Een mobiele minifanfare wandelt spelend doorheen uw tuin of feestzaal, moeiteloos bewegen wij tussen de verschillende tafels en buffetten door en brengen de muziek tot bij u. Intiem en gezellig maar evengoed ambiance en dansbaar.

 

 • On The Rocks (Lounge voor recepties en feesten)

Een sfeervolle intieme mix van jazzy lounge muziek op een bedje van zwoele grooves, ideaal om uw receptie of tuinfeest sfeer- en stijlvol op gang te brengen.

Achtergrondmuziek die gezien en gehoord mag worden.

 

 • On Stage (Retro covers op kleine podia)

Rock Au Vin brengt met On The Rocks een show vol stijlvolle ambience met muziek uit de 60’s en 80’s gebracht op een geheel eigenzinnige wijze. Als Rock Au Vin u niet laat dansen, kan u niet dansen!

 

 • Big Time (Retro covers gemend met hedendaagse covers op grote podia)

Rock Au Vin brengt hun goed gesmaakt recept eindelijk naar een groot podium met alles erop en eraan. Versterkt met schitterende, melodieuze toetsen brengen zij nog steeds steengoede en tijdloze klassiekers aangevuld met groovy muziek van nu.

Deze danscocktail brengen zij zoals altijd in een eigenzinnig jasje met soul, passie en veel overgave. Rauw entertainment in een spectaculaire professionele show met stadion allures. Groots maar dichtbij. Overweldigend maar gezellig. Professioneel en toch authentiek. Stijlvol, interactief vermaak voor alle leeftijden.

Met rock au vin Big Time ben je verzekerd van een spetterende show vol ambiance en emotie. Meezingen, dansen en gek doen… het mag en moet allemaal.

Kortom een solide rocksteady band die covert, maar meer is dan een cover band. Rock au vin Big Time brengt uw evenement op smaak, amusement op een bedje van muziek met een aantal special acts die niemand onberoerd zullen laten.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

  Prijzen en formules (Excl. BTW en PA):

  • Rock au Vin – On The Move: op aanvraag
  • Rock au Vin – On The Rocks: op aanvraag
  • Rock au Vin – On Stage: op aanvraag
  • Rock au Vin – Big Time: op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Rock au Vin - On the Move

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons