Categorie: ,

Salsamobil

Salsamobil brengt de muziek niet op een vast podium, maar de musici wandelen tussen het publiek door. Ze brengen serenades, spelen Zuid-Amerikaanse hits op aanvraag, laten het publiek dansen, meespelen op de percussie-instrumenten,…. Een interactief programma waar het publiek in volle teugen van geniet.

Het repertoire van Salsamobil is enorm uitgebreid. Alle Zuid-Amerikaanse genres komen aanbod, maar natuurlijk in de eerste plaats “de opgewekte, feestelijke en dansbare genres”, muziek die de mensen doet lachen!

Het idee is meer dan origineel. Nog nooit vertolkte men salsa van op de bakfiets. Het binnenrijden met een bakfiets is trouwens een gek gezicht dat zeker wordt gesmaakt bij het publiek!

Specialiteit: Interactie met het publiek – Zuid-Amerikaanse muziek wordt letterlijk tot bij het publiek gebracht. De formule is flexibel. Salsamobil kan spelen van 4 tot 8 musici.

Facebooktwittermail

Tags: , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Salsamobil

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons