Categorie:

Vlaanderen kent Sam Gooris als een vrolijke spring-in-‘t-veld, ambiancemaker bij uitstek. De eenvoud en het grote entertainmentgehalte maken van Sam Gooris een groots artiest. Sam Gooris draagt met trots de vaandel als dé sfeermaker en is niet meer weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap. De Sam staat voor velen in Vlaanderen ook wel bekend als Sammeke Gooris.

Marijke’, ‘Kom mijn liefste meisje’, ‘Wully bully’, ‘Laat het gras maar groeien’, ‘Basket Sloefkes’, ‘Ik heb de zon zien zakken in de zee’, … Het zijn enkele tophits die iedere generatie luidkeels kan meebrullen. Sinds “De Pfaffs” op VTM doet Sam zijn reputatie als ideale schoonzoon alle eer aan. Sam is de lieveling van ons allemaal. Zijn oprecht karakter, eerlijkheid en sympathieke uitstraling sieren hem. Sam is Sam, en dàt smaakt zowat élke Vlaming!

Sam Gooris prijkt elke week wel ergens op de affiche en is goed voor zo’n 120 tot 150 optredens per jaar. Boek hem voor uw event en hij doet de zaal op de grondvesten daveren.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Sam Gooris - Laat Het Gras Maar Groeien (Pennenzakkenrock, Ketnet)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons