Categorie: ,

Scala & The Kolacny Brothers

Scala is een indierockkoor onder leiding van de Kolacny-brothers. Ze laten de koorwereld en de rockscene op hun grondvesten daveren met hun eigen nummers. Dat komt vooral door hun eigenzinnige, soms héél intieme covers, van bekende rocknummers, metalsongs en dancemuziek.

Je kent hun muziek onder meer uit de trailer van de Oscargenomineerde Hollywoodfilm ‘The Social Network’. Ook in ‘Montage of Heck’, de gekende documentaire rond Kurt Cobain, herken je hun muziek.

Diverse populaire series, o.a. ‘Downtown Abbey‘, ‘Homeland‘ en ‘The Simpsons‘, gebruikten in het verleden de muziek van Scala. Aanvankelijk werden de stemmen enkel begeleid met piano. Momenteel treden ze op over de hele wereld. Nog steeds met de piano centraal op het podium, maar regelmatig ook met begeleiding van drum, soundscapes en synthesizers.

In combinatie met bijpassende choreografieën en een verbluffende lichtshow krijg je een visueel en auditief totaalconcept om U tegen te zeggen. Scala is zowel te zien in kleine kerkjes en gerenommeerde theaterzalen, als op grote festivals als Coachella, SXSW (USA) en Latitude (UK).

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Scala - With or Without You

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons