Categorie: ,

Sil is de artiestennaam van Silvy de Bie. Haar zangcarrière begon al vrij vroeg toen ze meedeed aan het programma ‘De Kinderacademie’ waar kinderen op mochten treden.

Daar werd ze ontdekt door een producer en begon een glansrijke carrière. Want na samen te hebben gewerkt met een aantal Vlaamse sterren vond ze haar plek in de band Liquid, die later Sylver zou gaan heten.

Sylver is een groot succes en wel bekend van de nummers ‘Turn the tide’, ‘Skin’ en ‘Foreign affair’. Turn the tide haalde ook de Top 3 in Duitsland en Oostenrijk.

Maar ook Solo bracht Silvy onder de artiestennaam Sil meerdere nummers uit. Bijvoorbeeld ‘Love don’t come easy’, ‘Selfish’, ‘without you’, en de meest recente single uit 2013 ‘Straight up’ welke een cover van Paula Abdul is.

In 2014 was ze ook een van de finalisten voor deelname aan Eurosong om uit te komen voor België.

In haar repertoire komen zowel haar eigen nummers als een aantal nummers uit de tijd van Sylver voorbij en een aantal bekende platen van verscheidene artiesten.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

SIL - Straight Up (Born in the 80's, JOE)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons