Categorie: ,

Silke – Akoestische set

Een gezellige locatie, heerlijke sfeer en sterke songs. Dat zijn de drie pijlers waar Silke met haar trio naar streeft tijdens hun akoestische shows. Met een combinatie van eigen werk en originele versies van bestaande songs vullen ze een avond met heerlijke muziek waarin vooral de warme, persoonlijke, bijna huiselijke sfeer centraal staat. Geniet van een akoestische show vol songs met verhalen.

Silke deelt het podium met partner/producer Tom Lodewyckx (gitaar) en goede vriend Benjamin Jacobs (keys). De sfeer op het podium is hierdoor enorm relaxed en vertrouwd. Zet je erbij, luister en geniet van de steengoede songs in een heerlijk akoestische versie.

Silke is al van kinds af aan gebeten door de muzikale microbe. Ze leert op eigen houtje piano spelen en zingt gedurende haar jeugdjaren in een coverband met vrienden. 2011 is het jaar waar alles in een snel tempo voor haar verandert. Ze schrijft zich in voor The Voice van Vlaanderen en tegen al haar verwachtingen in, haalt ze de finale. Uiteindelijk werd ze tweede. Kort nadien lanceerde ze de eerste single ‘Awake’. Hiermee staat ze 9 weken op nummer 2 in de hitlijsten. Ze heeft de smaak te pakken en maakt samen met Tom Lodewyckx nog nieuwe songs en in september 2014 lanceert ze haar eerste album ‘Rooted But Free’.

Ondertussen tourt ze met haar liveband én ook in een akoestische kleine bezetting doorheen Vlaanderen. Tussen de optredens door zit ze niet stil en duikt ze maar al te graag de studio in op zoek naar nieuwe sounds en uitdagingen.

Facebooktwittermail

Tags: , ,

Video's / Fotogalerij

Silke - Rooted But Free (Acoustic)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons