Categorie: , ,

Simon VC (27 jaar jong uit Brasschaat) is een jonge wervelwind gekend van The Voice van Vlaanderen. Hij brengt een mix brengt van covers en eigen nummers. Hij laat het publiek mee surfen op zijn energiegolven. Waan jezelf op vakantie, op een strand of in een Beach club met een cocktail in de hand. Voel de zoute lucht en de zwoele sfeer die Simon brengt met zijn gitaar in de hand.

 

Deze artiest kende zijn doorbraak door zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen 2021 op VTM. Hij verbaasde iedereen met zijn Blind Audition waar hij ‘Old Time Road’ op gitaar coverde. Hij koos voor het team van Koen Wauters (Clouseau). In de Battles verliest hij, maar wordt hij opgepikt door Natalia. Dan was het avontuur pas écht begonnen. Hij bracht nummers zoals ‘Lonely Boy’, ‘Sexbomb’ en ‘No Good’ waarmee hij iedereen kon overtuigen van zijn immens talen. Zo stootte hij al snel door naar de finlae. Daar nam hij het op tegen Joke, Robin, Nanou & Grace. Deze laatste ging uiteindelijk met de overwinning naar huis. Maar dit weerhoudt Simon er niet van om zijn muzikale droom verder te zetten.

 

Simon VC boeken doe je exclusief via Make My Day!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.