Categorie:

Smashdance dat is een blitse crew energieke en enthousiaste topmuzikanten die je doorheen de meest dansbare en betere popmuziek van de afgelopen jaren leiden. Ze staan ongetwijfeld garant voor een wervelende avond vol entertainment en ‘a lot of good vibrations’!

Doorheen de jaren heeft de band een ijzersterke live-reputatie opgebouwd. Ze hebben aangetoond dat ze niet zomaar de eerste de beste coverband zijn. De band bestaat stuk voor stuk uit alleen maar professionals. The Leading Lady, Vanessa Salamon (gekend van onder andere The Exclusive Strings, … ), is een echte klassedame die daarnaast ook nog eens de pannen van het dak speelt op haar elektrische viool. Ze wordt vergezeld door virtuoos gitaarwerk, energieke drummers en een straffe blazersectie.

Verwacht je met de partyband Smashdance aan een combinatie van energie, enthousiasme, originele medleys en aanstekelijke dancehits. Ze hanteren steeds een hoog tempo waardoor niemand op zijn stoel kan blijven zitten. Smashdance is een meerwaarde voor elk evenement (van corporate event tot festivaltent).

 

De band speelde reeds op de Gentse Feesten en verzorgde de muziek op corporate events van Volvo, Telenet, Caterpillar, Electrabel, Special Olympics, ACV, Tour & Taxis, Zambon, Kom Op Tegen Kanker en zoveel meer.

 

Smashdance boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons