Stan Van Samang

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Stan Van Samang – Live

Gewapend met zijn hits ‘A Simple Life‘, ‘Junebug‘, ‘Goeiemorgend, Goeiendag‘ en ‘Een ster‘, maar ook de ‘oudere’ hits zoals ‘Scars’, ‘Hang On’, ‘Poison’ en ‘This Time’ trekt Stan naar de grootste theaters en podia van het land.

Hij brengt een onvergetelijke avond boordevol hits van deze rasentertainer.

Stan is momenteel één van de best verkochte en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Zijn album ‘Liefde voor publiek‘ ging al meer dan 90.000 keer over de toonbank. De zanger gaf 5 uitverkochte concerten in de Lotto Arena. Hij won de MIA voor hit van het jaar, de Radio 2 Zomerhit, scoorde Ultratop-records, ontving gouden en platinum awards, en ga zo maar door…

Stan zet samen met zijn 5-koppige liveband uw festival helemaal op z’n kop en zorgt ervoor dat alle bezoekers totaal uit hun dak gaan.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Stan Van Samang - Candy (MIA's 2017, één)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons