’t Schoon Vertier

Offerte voor deze band

Categorie: , ,

’t Schoon Vertier viert feest want ze blazen 15 kaarsjes uit. In een mensenleven betekent dat puberen. In het geval van deze artiesten wil dat zeggen: 15 jaar gepassioneerd muziek maken. Maar toch ook een beetje puberen. Want deze bende wil en doet het voortaan ietwat anders.

Wat in 2005 startte als een cabaretfanfare is anno 2020 geëvolueerd tot een wervelende band met een duidelijke rock-‘n’-roll signatuur, aangevuurd door blazers, een stevige ritmesectie én een zangeres. Noem het gerust ’t Schoon Vertier 2.0. Een nieuwe wind, een nieuwe look en nieuwe nummers. La fille d’O (Murielle Scherre) zorgde voor een dash of reddish charm, Flat Earth Society-boss Peter Vermeersch voor het slotnummer. Dit alles wordt muzikaal in goede banen geleid door bandleader & componist Stoffel Dewaele. En dit nog steeds in een regie van bezieler/choreograaf Lieselot De Sadeleer.

De band kende hun grote doorbraak als showband van ‘De Laatste Show’ op één. Tevens hadden ze ook een Radio 1-hit ‘Belgian Girls’. Enkele jaren terug mochten ze zelfs op het grootste podium van België staan namelijk het Sportpaleis tijdens Nekkanacht. Ondertussen zijn ze ook een vaste waarde op de Gentse Feesten. Ze zijn een graag geziene gast op tal van events: bedrijfsfeest, privé-feesten, straattheaters, …

’t Schoon Vertier is vrouwelijk/mannelijk én genderloos. Ze geven een nieuwe invulling aan de traditionele Vlaamse majorette. Ze halen dans van het podium en gaan in interactie met de straat.

 

Deze artiesten boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

't Schoon vertier is 15 jaar! GO WILD!

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons