’t Schoon Vertier

Offerte voor deze band

Categorie: , ,

’t Schoon Vertier is de cabaretband bij uitstek!

Wil je een act met stijl, variatie, finesse, charme en opzwepende muziek? Dan hoef je niet verder te zoeken! ’t Schoon Vertier has got it all!

Deze Cabaretband telt een 9-tal vurige danseuses en een 15-tal swingende muzikanten. ’t Schoon Vertier is een heuse professional in het vak en heeft menig hartje in België reeds sneller doen slaan.

’t Schoon Vertier kende haar grote doorbraak als begeleidingsband van De Laatste Show en heeft ondertussen ook een Radio 1 hit te pakken met ‘Belgian Girls’. Bovendien verzorgde ’t Schoon Vertier reeds optredens op Pukkelpop, Dranouter, Gentse Feesten, Rock Werchter en nog zoveel meer. In 2014 schopte de band het zelfs tot in het Sportpaleis waar ze de begeleidingsband waren van De Nieuwe Snaar op Nekka Nacht.

’t Schoon Vertier staat om zijn flexibiliteit naar vorm, ruimte en tijd bekend. Ze zorgen steeds voor een show op maat waardoor de band ingezet kan worden op diverse evenementen. Zo verzorgden ze reeds shows als ontvangst-act en zelfs als waterballet. Van bedrijfsfeest tot festival tot cultureel centra tot straattheater, … Het zijn allemaal geen onbekenden voor deze flexibele topband!

’t Schoon Vertier zorgt voor een show waar je alle richtingen mee uit kan.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

't Schoon Vertier - The Sound of C (De Laatste Show, één)

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons