Categorie: , ,

Innerlijk plezier is: 4 mannen op leeftijd praten een hele avond over voetbal.

Aanstekelijk plezier is: 4 muzikanten grabbelen in de grote trommel van 60 jaar popmuziek, halen daar vergeten én onvergetelijke parels uit en bezorgen zo een enthousiast publiek een memorabele avond.

Soms is het leven simpel.

The Philips

4 man met een missie en vooral een passie. En bij momenten een verbazend  grote mond. Een keurteam van door de wol geverfde muzikale omnivoren die ambiance brengen op topniveau.

Filip Bollaert is een veelgevraagde en graaggeziene gitarist en de vleugeladjudant van Guga Baul. Hij werkte jarenlang voor Barbara Dex, Günther Neefs en Stan Van Samang, en speelde in het huisorkest van Cooke & Verhulst. Filip heeft behalve gouden gitaarhanden ook een  stem die de meest diverse popsongs aankan. En zijn voetbalhart kleurt blauwzwart.

Ben Crabbé  is sinds 1986 drummer van De Kreuners en speelde daarnaast ook al met zijn eigen Floorshow, The Kids, Katrina Leskanich (van The Waves), en speelde Beatlessongs met The Apples en met New Romance de muziek van Herman Brood. Hij werkt ook voor radio en tv, stond mee aan de wieg van het productiehuis De Mensen en presenteert dagelijks Blokken.

Bert Embrechts is de immer lachende bassist bij Radio Guga, en speelde bij onder meer Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud, Vaya Con Dios, Hooverphonic, Stef Bos en De Laatste Showband, waarbij hij van Sting het compliment kreeg: hey man you’re good..

Jan Hautekiet toert als pianist met de meest diverse projecten. Hij speelde bij onder meer de LSP-Band, The Scabs, The Radio’s en De Laatste Showband en toert vaak met Patrick Riguelle en Rick de Leeuw. Hij werkte 40 jaar voor de openbare omroep en richtte in 1983 mee Studio Brussel op. Zijn voetbalhart kleurt paarswit.

 

Er wordt wel eens over voetbal gepraat in de kleedkamer. Het publiek merkt daar verder niets van.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs: op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons