Tinne Oltmans (live)

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

Tinne Oltmans (live): Actrice en zangeres Tinne Oltmans tourt doorheen heel Vlaanderen met haar eigen liveband!

 

Samen met haar doorwinterde muzikanten brengen ze een set van goed uitgekozen Engelstalige en Nederlandstalige covers én spiksplinternieuw eigen werk! Een heerlijke pop/rock band die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers, verrassende covers, originele medleys en edgy eigen werk.

Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek telkens weer weet in te palmen. De zomer van 2020 wordt er eentje om naar uit te kijken!

 

Tinne Oltmans is reeds sinds jonge leeftijd gepassioneerd door de showbizz. Ze studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en haalde met glans haar diploma. Haar grote doorbraak kwam er in 2014 toen ze de rol van Mila vertolkte bij Ghost Rockers. Ze tourde met de band doorheen heel Vlaanderen. Na haar succesvolle passage bij Steracteur Sterartiest op één is de deur naar het grote publiek opengegaan. Sindsdien zit Tinne op een sneltrein en is ze niet te stoppen. Momenteel spits ze zich ten volle op haar liveband en duikt ze de studio in voor eigen werk. Afgelopen zomer tekende ze immers een platencontract bij Universal. In het voorjaar van 2020 vertolkt ze in Vlaanderen de hoofdrol in de musical Mamma Mia!. Momenteel kan je ze dagelijks aan het werk zien in de hoofdrol van ‘Lisa’ in de gelijknamige telenovelle LISA op VTM.

 

Deze artiest boeken doe je exclusief bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kalender

Tinne Uplugged

Video's / Fotogalerij

Tinne Oltmans (live)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons