Tinne Oltmans (live)

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

Actrice en zangeres Tinne Oltmans (Lisa & Ghost Rockers) tourt doorheen heel Vlaanderen met haar eigen band: Tinne Oltmans (live)!

Samen met haar doorwinterde muzikanten brengen ze een set van goed uitgekozen Engelstalige en Nederlandstalige covers én spiksplinternieuw eigen werk! Een heerlijke band die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers en originele en verrassende covers.

Met haar eigen werk, zoals de singles “Op een dag” (Thema-song van de telenovelle Lisa) en  ‘Wat je doet met mij’, weet ze het publiek helemaal in te palmen.

Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek zowel weet te ontroeren als aan te steken om te dansen en mee te zingen.

Deze artiest boeken doe je exclusief bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kalender

Tinne Uplugged

Video's / Fotogalerij

Tinne Oltmans (live)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons