Tinne & The Oltmans

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

Tinne & The Oltmans

Tinne Oltmans heeft haar eigen band opgericht: TINNE & THE OLTMANS!

 

Deze band staat voor ambiance en laat iedereen genieten van goed uitgekozen covers. Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek telkens weer weet in te palmen. De set bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige covers gekozen uit Tinne haar favoriete playlist

Tinne wordt bijgestaan door vijf rasmuzikanten met ervaring bij Vlaanderens grootste bands. Denk aan Clouseau, K3, Cleymans & Van Geel, … ). Tinne en haar vijf muzikanten zijn klaar voor de festivals!

 

Tinne Oltmans is reeds sinds jonge leeftijd gepassioneerd door de showbizz. Ze studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en haalde met glans haar diploma. Haar grote doorbraak kwam er in 2014 toen ze de rol van Mila vertolkte bij Ghost Rockers. Ze tourde met de band doorheen heel Vlaanderen. Na haar succesvolle passage bij Steracteur Sterartiest op één is de deur naar het grote publiek opengegaan. Sindsdien zit Tinne op een sneltrein en is ze niet te stoppen. Momenteel spits ze zich ten volle op haar coverband en duikt ze de studio in voor eigen werk.

 

Tinne & The Oltmans is exclusief te boeken bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Kalender

 • 5 okt 2019

  'Nacht van Vosselaar'
  00:00 (za-zo nacht) - 01:15 - Vosselaar

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons