Categorie: ,

Trio BLUF

Trio BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag.

Waarom kiezen voor Trio BLUF?

Trio BLUF is de band in het publiek: door het gebruik van draadloze gitaren en microfoons begeven de muzikanten zich in het publiek en is deze dynamische live-band volledig mobiel.

De band maakt van je evenement een visueel pareltje: het gebruik van lichtgevende, compacte podia geeft elke locatie een unieke, visueel verbluffende meerwaarde.

Ze brengen aanstekelijke live-muziek in een hoogst origineel concept! Deze unieke coverband reist doorheen de meest diverse muziekgenres en garandeert een dansende menigte. Dat allemaal dankzij de opmerkelijke percussie en de mix van akoestische gitaren met hippe, moderne instrumenten.

Dit trio geeft het publiek de mogelijkheid om zelf de nummerkeuze te bepalen. Er worden aanvraagkaartjes voorzien waarop men favoriete artiesten of nummers kan schrijven. Op deze manier bepalen de aanwezigen deels hoe het optreden zal verlopen, een interactief concept dat inslaat als een bom! Het trio staat er ook op om muzikale trends op de voet te volgen. Hierdoor kunnen de nieuwste hits onmiddellijk in de set gebracht worden.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons