Tylaine Van den Broeck

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Pianiste Tylaine Van den Broeck studeerde met een masterdiploma af aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen.

Naast al samengewerkt te hebben met verschillende nationale en internationale artiesten (Helmut Lotti, , Udo, Erik en Sanne, Andrei Lugovsky, Laura Pausini …) bracht ze ook 2 soloalbums met eigen neoklassieke pianomuziek uit ‘Tra Cielo E Terra’ en ‘Mermaid Magic’ uit . Momenteel is ze de vaste pianiste/keyboardplayer van Praga Khan, de band van frontman Maurice Engelen. Naast muziek is mode ook een passie van haar en richtte ze als zelfstandig fashiondesigner haar eigen label genaamd ‘Maison Tylaine’ op. Met haar project Mermaid Magic was ze ook te zien in Belgium’s Got Talent 2022.

Tylaine Van den Broeck boeken doe je het best bij Make My Day!

Foto’s: Daniel Dedave & Maarten Geukens

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs: Op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons