Uncle Phil

Categorie: ,

Uncle Phil is in minder dan 4 jaar een vaste waarde geworden in de grote poule van Coverbands. Door hun energieke mix van classic dancetracks afgewisseld met moderne top 40 hits, meezingers, de juiste dosis scheurende gitaren én beetje humor, wist deze band eruit te springen in een reeds verzadigde markt. Met ondertussen meer dan 150 shows op de teller en een constante update van de setlist biedt Uncle Phil de zekerheid die elke organisator wil. Een enthousiast publiek die met stijve dansbenen en een brede glimlach naar huis gaat en achteraf laat weten dat ze volgend jaar zeker terug komen. En dit mag je vragen aan iedereen die Uncle Phil reeds geboekt heeft. 3 jaar op rij werden ze terug gevraagd voor Engie Parkies en ze zijn de go to band voor diverse artiestenkantoren en evenementenbureaus.

Hoe ziet een show van Uncle Phil eruit? Wel, zoals een verjaardagsfeestje van Rihanna met Calvin Harris en Armin Van Buuren achter de draaitafel. Timberlake, Bruno Mars en Dua lipa achter de bar. Nicki Minaj, Will Smith, Ed Sheeran en J-Lo op de guestlist. Daft Punk die samen met Lenny Kravitz komen partycrashen.  En Michael Jackson, Whitney Houston en Gloria Estefan die opstaan uit hun graf om nog een laatste feestje te bouwen. Of is Gloria Estefan nog niet dood? Anyway… Klinkt als een topfeest toch?!

 

Uncle Phil boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Kalender

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.