Categorie:

Wim Soutaer is een Vlaamse zanger, die zijn doorbraak maakte in 2003 in het programma ‘Idool’. Naast niemand minder dan Natalie & Brahim eindige hij hier op de 3e plaats. Zijn grote doorbraak kwam er bij de lancering van zijn 1ste single Allemaal. Het werd een stevige hit. Hierna bracht hij tot op heden verschillende Nederlandstalige albums uit zoals: ‘Een nieuw begin’, ‘Twee’ en ‘Dichterbij’.

Sinds 2012 is deze artiest ook te horen in de band Soulbrothers. Een party- en coverband met Charles Van Domburg en Vincent Goeminnen waarmee ze al diverse zomers na elkaar doorheen Vlaanderen toeren. Telkens weet dit trio een festival op zijn kop te zetten.

Maar Wim blijft nummers schrijven en na een enkele jaren afwezigheid, komt in 2017 weer een solosingle uit met de titel ‘Nummer 1’. Een boost voor zijn solocarrière en Wim Soutaer is weer vertrokken! Exact vijftien jaar na zijn monsterhit ‘Allemaal’ brengt Wim in 2018 zijn 4e studioalbum ‘Verbonden’ uit, waarvan momenteel de gelijknamige single hoog genoteerd staat in de charts.

Wim Soutaer is een graag geziene gast op elk podium! Hij is geliefd door jong en oud en weet als geen ander wat feesten is.

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons