Categorie: , ,

XL Band

De 8 koppige, allround XL Band wordt aanzien als één van de beste dans- en begeleidingsorkesten in België. Met twee professionele stemmen (zanger/zangeres), een indrukwekkende blazer-sectie en een mix van topmuzikanten staan zij garant voor een stevig en swingend optreden.

In de loop der jaren hebben ze met succes vele binnenlandse en buitenlandse artiesten begeleid.

De band weet perfect hoe een feest moet worden opgebouwd. Als de avond het vraagt kan van dinermuziek, lekkere soft en jazzy muziek, moeiteloos worden overgeschakeld naar dansmuziek met swingende dance-classics voorop. De grootste hits aller tijden worden moeiteloos doorlopen.

Kortom met dit orkest is alles mogelijk. Van jong tot oud, van chique tot hip. Iedereen gaat uit de bol.

Sinds kort waait er een nieuwe wind door de XL Band. De band treedt nu op met twee nieuwe frontzangers namelijk Tom Olaerts en Stefanie de Meulemeester. Deze twee jonge toptalenten geven een hele nieuwe dimensie aan de XL Band.

Bovendien kan de band uitgebreid worden met een gastartiest. Wij maken voor u graag een voorstel op maat!

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

XL Band - Play that funky music

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons