Categorie: ,

In 2010 bracht Yannick Bovy de succesrijke debuutsingle ‘She’s Even More Beautiful‘ uit, gevolgd door zijn debuutalbum ‘Better Man’. De combinatie van klassiekers als ‘Under my skin’ en ‘All my loving’ met eigen werk bleek een gouden formule. De single ‘Theoretical Love’ werd een radiohit in Aziatische landen en het leverde Yannick onverwacht een sterrenstatus op in Indonesië, Maleisië, Hong Kong, Singapore en de Fillipijnen, terwijl de plaat ook dichterbij werd gereleased in o.a. Polen, Zweden en Griekenland. Maar ook Brazillië viel voor de charmes van Bovy. Als kers op de taart vroeg Lionel Ritchie hem zijn voorprogramma te verzorgen en deelde hij affiches van jazz festivals met Amy Mac Donald, Lisa Stansfield en Caro Emerald.

Yannick Bovy is te horen in alle uithoeken van de wereld. Vrouwen en hun dochters vallen in katzwijm voor de netjes in maatpak gestoken Bovy die heupen doet shaken, gentlemen-romantiek op jazzy wijze uitstrooit en tegelijkertijd knipogend dweept met films als The Godfather.

Moeders, hou u dochters thuis want zoals de titeltrack van zijn debuut doet uitschijnen, is hij die better man die continu aan zichzelf sleutelt: zijn stem werd dieper, zijn emoties subtieler, zijn zelfkritiek strenger, zijn schrijfkracht groter.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

   

   

Video's / Fotogalerij

Yannick Bovy - You Are The Sunshine Of My Life (JOE)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons