Events & more

Events

Een geslaagd event is veel meer dan de som van alle deeltjes. Door onze jarenlange ervaring kunnen we onze know-how aanbieden en jou heel wat kopzorgen besparen. We selecteren de juiste partners die er samen een topevenement van maken.

Opvolging

Wij staan ook in voor de minutieuze voorbereiding en begeleiding van het event. Zo zorgen we ervoor dat de workload voor jou zo klein mogelijk blijft. Minder stress en meer professioneel advies in alle organisatorische aspecten.

Heb je verder nog vragen of wens je een voorstel op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

More

Techniek

Wij staan in voor een vlekkeloze verzorging en aanlevering van het juiste geluid en licht voor uw project of geboekte artiest. Onze partners leveren de meest hoogwaardige technische apparatuur en audiovisuele technieken afgestemd op uw noden.

Decoratie

De decoratie is geen detail, het is de kers op de taart, de finishing touch. Een bepaald thema kan volledig uitgewerkt worden: Western, Great Gatsby, Moulin Rouge, James Bond, Cotton Club, Circus, …. niets is ons té gek.

Logistiek

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van tenten, openluchtpodia, podiumelementen, stroomgroepen, toiletwagens, nadarhekken, tolkencabines, mobiele togen, werfketen, …. Kortom, alle logistieke voorzieningen die nodig zijn om een evenement, concert of festival in goede banen te leiden.

Hulp nodig bij het organiseren van uw event?

Vertel ons over uw event